2014.05.19. 10:56

T. Cím!

Németországi autópályán éjszaka vaddal ütköztem. Szeretném megtudni, hogy a kárigényemet kivel szemben tudom érvényesíteni? Csak kötelező biztosításom van. Várom a tanácsát.

Tisztelettel: Várszegi Márton

Tisztelt Érdeklődő!

A leveléből nem derül ki, de gondolom rendőrségi intézkedés történt amelynek során a baleset ténye rögzítésre került. Az Ön által választott és jelenleg is gépjármű kötelező felelősségbiztosítási szerződését kezelő biztosítótársasággal vegye fel a kapcsolatot a gépjármű sérülésének rögzítése és kárbejelentés megtétele céljából, valamint kérje segítségüket,a MABISZ - on keresztül történő információ beszerzéséhez, amelyek alapján tájékoztatást kaphat jelen káresemény téríthetőségéről, ennek alapja a vonatkozó külföldi vadászati törvény biztosítási feltételei, vaddal történt ütközés esetében.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.