2014.11.02. 20:03

Tisztelt Biztosításdoktor!

Gépjármű vásárlás előtt állok. Sajnos a parkolást közterületen tudom megoldani. Az első évben szeretném a gépjárművet lopás ellen biztosítani,a környékünkön jellemző, hogy az "új autókon" bepróbálkoznak. Kérdésem az lenne, hogy van-e olyan biztosítótársaság, akinél csak lopáskárra köthetek biztosítás? A nagyobb biztosító társaságok csak teljes körű casco-ra adnak lehetőséget. Az autó amit vásárolnék 2-3 M közötti értékű 2007-2010 évjáratú középkategóriás jármű lenne.

Köszönettel: Barnabás

Tisztelt Érdeklődő!

A levelében leírtakkal ellentétben létezik több biztosítótársaságnál csak lopás casco biztosításra fedezet, csak a teljes körű casco biztosítás nagyobb védelmet nyújt a mindennapokban fedezeti tartalma alapján / törés, lopás ,elemi kár/ 

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.