Egymillióból női autót?

2013.03.06. 10:43 -

Tisztelt Nepperűző!

Van egy kb. 1-1,5 milliós keretem autóvásárlásra. Leginkább a városi terepjárók tetszenek (nő vagyok), de ebbe az összegbe nem fér bele az álom BMW X1 vagy a VW Touareg. Évente kb. 5-10000 km-t vezetek, főleg városban, néha autópályán. Fontos, hogy ötajtós, vagy kombi legyen, mert kutya és babakocsi szállítás is játszik. Eddig a Ford Fusion tetszett legjobban, mondhatni beleszerettem. Ajánlották még a Honda Jazzt és a Toyota Corolla/Aurist is ismerősök. Nekem még mindig a Fusion tetszik, kérem adjanak tanácsot!

Kedves Györgyi!

Jó a Fusion, nincs vele semmi baj, de nem egy ligában játszik a Jazzel, a Jazz sokkal magasabb színvonalú autó. Próbálja ki mindkettőt, és rá fog jönni, hogy miről beszélek. Most volt nálunk egy vevő, aki egy 206-os Peugeot-ból ült át a Jazzbe, és csak pislogott, hogy ő nem gondolta volna, hogy a két kocsi között ekkora különbség lehet. A Jazznek milyen szépen jár a motorja, mekkora hely van benne, milyen szépen gurul, milyen jó kapcsolási érzetű a váltója (a 206-os után pláne), milyen másképp kattan az indexkar, stb.

A fenti tanács első megjelenésének időpontja 2013. március 6., 10:43, ezért előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem időszerű, vagy téves. A tanácsok pontosságáért és hasznosságáért szerkesztőségünk mindent megtesz, de tartalmukért és a betartásuk következményeiért felelősséget nem vállal.

 

h i r d e t é s

Nepperűző Nepperűző

Kérdezze a Nepperűzőt, vagy böngéssze a rengeteg eddigi tanácsot. Kereshet is!

KeresésKeresés

IndapassIndapass

Totalcar áruház

törlőlapát
SUZUKI GRAND VITARA 2.0 Összkerékhajtás zárt terepjáró 2005-2013
6038 Ft
termosztát, hűtőfolyadék
SUZUKI SWIFT 1.3 lépcsőshátú 1989-1991
5822 Ft
További termékek »

Totalcar Magazine

The road to hell
It’s deep winter, the car is 50 years old, and it’s parked up in Sweden almost 3000 kilometres away from my house. I’ve just sent a letter to the owner that I’m embarking on the journey to buy it.