Fiestát garantált kilométerrel?

2013.04.28. 13:47

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!

Kisautó vásárlása előtt állok, a kiszemelt autó egy 1999-es Ford Fiesta 1.4 Ghia X lenne, 120 ezer garantált kilométerrel az órájában. Azért merem mondani hogy garantált, mert az ismerősöm anyukája vette még újkorában. Az elmúlt 2 évben (és azelőtt is), mióta a fia átvette tőle az autót, rendszeresen karban volt tartva, egy horpadás, karc, húzás nincs rajta! Szervizszámlákkal, kopó-fogyó alkatrész-számlákkal. Második autónak kéne, futkozásra, de nagyon nem ismerem ezeket a Fordokat. Honda Accordom van, már a negyedik, szeretem a japán autókat, de ez a Ford nagyon racionális választásnak tűnik! Mire figyeljek mielőtt megveszem? Előre is köszönöm a választ!

Kedves Kérdező!

Ha van egy ilyen autó, akkor hajrá! Ennyi biztos kilométerrel nem lehet baja, amúgy is megbízható, jó kis autó. Az ellensége a rozsda a sárvédő íveken, de ha tényleg olyan szép, és ilyen jó állapotban van, akkor nem fog csalódni benne. Ha esetleg a piaci ár felett kérnek érte, akkor is megéri.

Becsületesnepper -

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.