Mit vegyek egymillióig?

2014.03.22. 08:57

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

 

Tisztelt Nepperűző!


Én szeretnék egy autót vásárolni heteken belül 1 millió forintig! Az elvárásaim: Legalább 1.9-es motor benzin vagy dízel mindegy, klíma, legalább 2000-es évjárat, viszonylag olcsó szervízköltség, és megbízható legyen mert 1-2 havonta járok haza Németországból!

Nézegettem a BMW 320d-ket illetve az 525, 530d-ket. Mennyire megbízhatóak ezek? Illetve ha nem ezeket, akkor milyen autót ajánlana?

Köszönöm!

Üdv.: Tibi

Kedves Tibi!

A 320 is megbízható, az 5-ös sorozat is, ezek közül nekem az 525 a kedvencem. A BMW-k esetében van néhány dolog, amire figyelni kell. Nagyon szeretem a BMW-ket, de egymillióért még nem láttam olyan dízelt, amit megkívántam volna úgy igazán. Ha ilyen hosszú ingázásokra kellene autó, én valami 1.9-es TDI-t vennék, mondjuk egy Passatot, nagy hely van benne, kényelmes autó, jól fogyaszt. Az 1.9 TDI-re jellemző, hogy nem akar tönkre menni, de ha mégis, akkor olcsóbb javítani, mint a BMW-t. Nem tudom milyen nagy növésű, de lehet, hogy elég egy Octavia, Bora vagy Golf is.

Üdvözlettel,

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.