Dízel Chrysleren gondolkozom

2014.04.11. 11:47

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

 

Kedves Nepperűző!


Chrysler Pt Cruiser 2.2 diesel gépkocsival kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni. A fent említett autó vásárlásán gondolkodom, olvasgattam a cikkeket, tesztek, amiket találtam magyar oldalakon. Ezelőtti autóim diesel Mercedesek voltak, még a régi 124, majd azt követte egy 1993-as C osztály szivódiesel... Jól bevált konstrukciók voltak. A Chryslerben is Mercedes motor dolgozik, viszont azt nem tudom pontosan, hogy a sokak szerint szidott CDI motorok ezek is és, hogy ezek miként teljesíthetnek a Chryslerben?

Köszönettel: Laci

Kedves Laci!

A PT Cruiserben egy 2.2-es CDI motor van, szerintem nem olyan problémás, nekem volt már több darabom is, egyikkel sem volt semmi probléma. Szerintem az a gond, ha egy nagyon visszatekert órás darabot vesz az ember, egy normális futásteljesítményű, normálisan karbantartott autóval olyan sok gondot nem vizionálok. Ha talál olyat, aminek nem tekerték csapágyasra az kilométeróráját, azt nyugodtan megveheti, de persze költeni kell majd rá.

Üdvözlettel,

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.