Klíma kéne a Swiftbe. Szereljek vagy cseréljek?

2014.07.08. 15:57

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

 
Kedves Becsületesnepper!

2007-es Swiftbe érdemes-e utólag klímát beszereltetni? Akiknek van, azok szerint nem használnánk az egyéves gyerekünk miatt. Szerintem okosan lehetne. Árban elég nagy a szórás. 80 ezer forinttól 260000-ig beszerelve garanciával vagy inkább adjam el és vegyek klímával? Viszont átírásnál a járulékos költségekből kijönne a klíma ára.

Segítségét előre is köszönöm!

Kedves Kérdező!

Szerintem érdemes beletetetni a klímát utólag, persze nem mindegy mennyiért. Csak olyan helyen építtesse be a klímát, ahol az egész műveletet le tudják bonyolítani, és garanciát adnak a munkára. Ne menjen bele olyanokba, hogy talál egyet a neten kiszerelve olcsón, mert olyankor mindig kiderül, hogy valami nincs meg, elveszett, és az utólagos rohangálás mindenféle apróságért nagyon idegőrlő és drága. Jól gondolkodik, a klímásat még át is kell íratni, azt az összeget rá is lehet költeni a klímára, de tartok tőle, hogy ha az átírásból nem fog kijönni. Ha a duplája, akkor is úgy fogja érezni, hogy megérte, amikor ül majd a dugóba a negyven fokban.   
 

Üdvözlettel,

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.