2,5 millióig négy méter alatt

2015.11.07. 11:26

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves Nepperűző!

Dízel Astra J kombi mellé szeretnénk második autónak valamilyen 5 ajtós benzines gépet (fogyasztás nem számít) csak városi használatra. A keret 2-2,5 millió Ft, 2012-2013-as évjáratú autókban gondolkozom, viszont a garázsba a kombi mellé csak egy 4 méternél rövidebb autó fér be.

Van aki szerint a Mazda 2 a legjobb választás, van aki Swiftet venne, sokan dicsérik a Yarisokat is. Persze ott a Clio, Peugeot 208 és még sok más is. Melyik lehet a legjobb választás, amelyik esetleg egy kis gokartos élményt is nyújt?

Előre is köszönöm:
Miklós

Kedves Miklós!



Az én nagy kedvencem a Honda Jazz ebben a méretben, mert szerintem egyszerűen nincs jobb, kis külső méret, óriási belső tér, hatalmas csomagtartó, atombiztos technika, de 2012-es még nincs ennyiért. A Mazda 2-est is nagyon szeretem, bár ez valamivel kisebb belülről, szintén nagyon megbízható. Nagy gokartos élményt ezektől ne várjon, de talán a Mazda 2-es van hozzá legközelebb. Ha gokartot szeretne, akkor vegyen egy Fiat Panda 100 HP-t, meg fog lepődni, hogy milyen jó, és sokkal kevesebbe kerül.


Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.