Elvárások nélkül, hatszázezerig

2015.12.19. 14:15

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves Becsületesnepper!

Azért szeretnék öntől segítséget kérni, mert édesapám lelkesen hozzám fordult, hogy én fiatalként biztos jobban tudom, de ez picit sincs így. Nincs kapuzárási pánikja, nem élményt keres, és nem is nagyon ért hozzá, csak lehessen vele A-ból B-be menni.

600 ezer környékén keres magának 4-5 ajtós, de kicsi autót, amit olcsó és könnyű fenntartani, és nem szeretne prémium autót, a fapad híve.

Ment némi vita arról, hogy Toyotához drága az alkatrész, de ritkán hal meg, az Opel meg sose kop el, de hozzáértés hiányában ennél előrébb nem jutottunk.

Előre is köszönöm az iránymutatást,
Dávid

Kedves Dávid!

Lehet, hogy van olyan alkatrész a Toyotához, ami drága, de nem romlik el. A kopó alkatrészek viszont nem drágák. Annyiért már nagyon jó béka lámpás Corollákat lehet kapni klímával. Rendben, hogy szereti a fapadot, de a saját izzadságunkban ülni a dugóban nem jó. Corolla a megoldás, agyonüthetetlen technika.

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.