Polót cserélnék valami újabbra

2016.01.22. 10:54

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Becsületesnepper!

47 éves nő vagyok, egy 1,2-es VW Polom van, 11 éves, én vagyok az első tulajdonosa. Eddig elsősorban munkába járáshoz használtam nagyvárosban, így 56 ezer km van benne. Az autó jó és szép állapotban van. Úgy hozta az élet, hogy havonta minimum 1-2-szer el kell menjek autópályán kb. 240 km-re, illetve használnám kiránduláshoz is az autót.

A jelenlegi kocsimat le szeretném cserélni egy kicsit modernebbre. Nézem a Hondakat, a Hyundai-kat, stb, de nyitott vagyok. Mindenképpen kisméretű autót szeretnék, de jól felszereltet és megbízhatót. A jelenlegi autóm mellé kb. 1,5 (max.2,0 ) millió forintot tennék. Van valami javaslata, hogy milyen irányban keresgéljek?

Köszönöm megtisztelő válaszát,

üdvözlettel: Ildikó

Kedves Ildikó!

Ha nézegeti a Jazzeket, akkor a második generációból már jókat találhat. A Hyundai szintén jó választás, itt több modell is szóba jöhet, I20, I30, IX 20. Ha már Korea, akkor ne hagyjuk ki a Kia Riót, Picantót, Cee'det sem, nagyon hasonló műszaki alapokon nyugszik, mint a Hyundai.

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.