Toyota Celicát pofozózsáknak?

2016.04.18. 07:47

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves Nepperűző!

Szeretnék egy sportosabb, ugyanakkor nem 16L-es fogyasztású autót venni egymillióig. A szállítható személyek száma teljesen mindegy, lehet 2-4-5 személyes is. Napi használatra, havi 1-2000 km megtételét bírja. (Ezt nagyrészt autópályán.) Fiatalosabb, pörgősebb mutatósabb autót szeretnék.

Remélem tud valamit ajánlani.

Én személy szerint egy 2000-es 1.8-as Toyota Cellicára gondoltam, de nem tudom bírná-e a gyűrődést, illetve a nagy távok megtételét, sűrűn.

Várom válaszát!
Üdv: Nikolett

Kedves Nikolett!

Bírná a gyűrődést, ez egy Toyota, ennyi meg se kottyan nekik. Persze a korábbi esetleg kevésbé gondos gazda sokat árthat a Toyotának is, de ezek azért jobban bírják a nemtörődöm tulajokat is, mint esetleg más márkák. A kasznit is érdemes alaposan szemügyre venni, mert nem ritka köztük a korábban ropira tört darab. Ezekre anno jól fizetett a biztosító, és volt néhány ember, aki úgymond vállalkozás jelleggel törte ezeket az autókat, illetve más előfordulhat rozsdásodás is.

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.