Összeadnánk a Hyundai-t és a Fiatot. Mi legyen belőlük?

2016.09.23. 10:39

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!


Tapasztalatára lenne szükségem, van egy 2005 Hyundai Cuope-m, imádom, szeretem, az ég egy adta világon semmi baja. A barátnőmmel összeköltözünk, és neki 2000 évjáratú Fiat Bravoja van. Azon gondolkodunk, hogy egy autónk lenne kb. 3-3,5 millió forintig. A kiszemeltek:

Mazda CX-7

Wolksvagen Scirocco

Hyundai Elantra vagy I40

Wolksvagen Passat CC - mondjuk az kicsit drágább

S60 Volvo

Toyota Rav 4


Várom válaszát és köszönöm a kedves segítségét.

Nagy rajongója, Ádám

Kedves Ádám!

A Mazda CX 7-est nem ismerem közelebbről, egy ismerősömnek volt, ő nagyon szerette. A Sciroccóban a dízel kivételével nincs rendes motor, csak TSI, az meg vagy jó vagy megszívta, a dízel meg milyen már egy ilyen kupéban? Amúgy fazonra nagyon rendben van. Az i40-et nagyon támogatom, az egy rendes autó, jó dízellel és benzinessel is, az aszfaltot nem szedi föl, de nem is azért készült.

Ráadásul gyöngyházfehérben
Ráadásul gyöngyházfehérben

Passat CC-ből csak a CRTDI-t venném, a 2.0 PDTDI-t hanyagolnám. Az S60 nagyon jó, benzinesből a 2.4-es szívót venném, a D5-ös dízel meg tényleg kimegy a világból. RAV 4-esből a benzinest venném, 2.2-es dízellel nagyot lehet szívni, nem véletlenül került bele ebbe a válogatásba.

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.