Ingázós benzinest 700 ezerig

2016.10.18. 10:23

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!

Munkába járós benzinest keresek 700.000 Ft-os kerettel. A követelmények: vigyen el, hozzon vissza, klíma, és a lehetőség szerint kedvező fogyasztás. Főútvonalon ingáznák vele napi 40km-t hátam mögött a két gyerekkel.

Első helyen nálam is a Corolla szerepel, esélyes a Swift Sedan is. Vannak olyan jelöltek is, amelyeket nem szokott ajánlani, de érdekelne a véleménye ezekről az autókról. Fiatok közül néztem a 2-es Puntókat, valamint az Albeákat.

Nézegettem az 1-es Focus-okat is, ebből a keretből lehet ezek közül jó állapotút kapni, vagy felejtsem el őket és inkább a japán vonal?

Előre is köszönöm!

K

Kedves Kérdező!

A Corollával teljesen egyetértek, a Swift Sedannal szintén. Az Albeát olcsó autónak szánták, az is lett, olyan is. Működik, jön, megy, kanyarodik, dudál, nagyon egyszerű, nem romlik el, de a jó autó az nem ilyen. A Punto II-es jó kis autó, nincs vele baj. A Focus-okkal csak az a baj, hogy rozsdásodnak, leginkább az ajtók belső peremein. Ha talál rozsda menteset, azt is megveheti, de ebből a felsorolásból egyértelműen a Corolla a legjobb.

albea12 002

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.