Első autónak háromajtóst félmillióig

2016.11.06. 09:26

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Becsületesnepper!

Segítséget szeretnék kérni, hogy milyen legyen az első autóm. 19 éves vagyok, friss jogsival, és vannak szilárd elképzeléseim. 3 ajtós, minimum 1.6-os autót szeretnék, 500 ezer forint körül. Van pár autó, amit kinéztem, Renault Mégane I Coupé 1.6, és 2.0 benzines motorral, Citroen Xsara 1.6-os motorral, esetleg Mitsubishi Coltot, vagy Cliot, bár inkább valami nagyobb autót szeretnék. Ezek közül melyik lenne a legjobb, vagy ha ezek nem jók, mit ajánlana helyette?

Köszönettel: Martin

Kedves Martin!

Ebből a felsorolásból a legjobb lenne a Colt, de a nagyobbik motorosból nem nagyon van kínálat. Az 1.3-as motorból jóval nagyobb a választék, és az is egy ügyes autó. Ugyanez vonatkozik a Megane Coupe-ra is. Ezek a Megane-ok (2002-ig) nem voltak rossz autók, de a válasz megírásakor pont egy darab volt belőle a hahu-n, az az egy pont elég önnek, ha jó állapotú is. Ebből és a Xsarából is a két literest venném, ha már ez kellene, mert az legalább érdekes.

CX68m

A Renault Clióval járna a legegyszerűbben, mert abból legalább van választék. Én egy 1.8-as Colt GTI-re vagy egy Corolla GTI-re vadásznék leginkább, esetleg egy Swift GTI-re.

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.