Swift helyett valami biztonságosabbat

2017.01.05. 12:59

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!

22 éves vagyok, jelenleg egy 2002-es fapados ezres Swift tulajdonosa. Szeretem a Suzukit, de a közeljövőben szeretnék egy kicsivel biztonságosabb, modernebb autót.

Mindenképp benzines autót akarok, évente kb. tízezer km-t megyek, ez max kicsivel nőhet. A keret kb 1-1,2m lesz.

Elsősorban az áruk miatt megtetszettek az Almerák, ennyiből lehet szépet találni, másik két jelölt a Corolla és a Civic lenne, de ebből a pénzből csak a kínálat aljából lehet válogatni.

Jó autó a Nissan, vagy várjak kicsivel tovább, és nagyobb keretből legyen Toyota vagy Honda? Esetleges más alternatívát szívesen fogadok.

Válaszát előre is köszönöm!

Márk

Kedves Márk!

Semmi baj az Almerával, nagyon megbízható autó, a váltóolaj cseréjére és szintjére érdemes odafigyelni, mert ezeknél előfordulhat a váltóval probléma. A Corolla és a Civic nem véletlenül drágább, de ennyiért az Almerából már tényleg a legjobbakat lehet megtalálni, és ha a forma tetszik nyugodtan vegye meg, jól fog vele járni.

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.