Mercedes E taxi Németországból

2017.02.12. 10:10

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző,

A mobile.de-n felkeltette az érdeklődésemet a 2010-es évjárattól kínált E osztályos, bézs taxik (E200, 220 CDI). A 7-8000 eurós ár igen vonzónak tűnik. A "taxi-sárga" szín, illetve a 300-400-500 ezer km engem nem nagyon zavar, mert állapotot veszek nem km-t. Nyilván ezek a taxik a rendes szervizelést megkapják. Ebben a tekintetben érdemes lenne ilyen autót vásárolnom?

Válaszukat előre is köszönöm.

Kedves Kérdező!

Óvatosan kell ezekhez is közelíteni. Egy időben én is hoztam pár ilyet, volt köztük egész újszerű 500 ezerrel, és volt lelakott is 300 ezerrel, vagy csak ennyin állt az óra. Itt is minden azon múlik, hogy a taxis mennyire foglakozott a kocsijával. Mindenképpen nézzen meg többet, hogy legyen viszonyítási alapja. Vannak olyan kereskedések, ahol szinte kizárólag taxikkal foglalkoznak, és ha szerencséje van, kifoghat fóliás autót is, ami csak a belsejével árulja el, hogy taxi volt.

2010-08-147E-classtaxiinMunich

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.