Focust vagy Astrát?

2017.03.05. 13:16

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Becsületesnepper!

Autócserére szorulok mert 21 éves B4-es passatom már több törődést igényelne mint amit a szabadidőm és a pénztárcám még elvisel! Kettő típust nézegetek! 2005 és 2007 közötti évjáratok.

Opel Astra H illetve Ford Focus 2. Mindkettőt 1.6 benzinesekben! Nem igazán bízom a dízelekben és nem is járok vele nagytávokat hogy előnyösebb legyen. Focusból inkább a sedanok és a kombik tetszenek Astrából inkább csak a kombikkal szemezgetek! Szeretném kikérni a véleményét és tanácsát ezzekkel a típusokkal kapcsolatban! A keretet elég szűkösre lőttem be 800-1000000 Ft között. Szívesen meghallgatom az ön javaslatait is!

Válaszát előre is köszönöm!

Üdv.: Lackó

Kedves Lackó!

A két típus közül a Focus a jobb szerintem, de az Astra sem rossz, tényleg megbízható autók. Ezekből tényleg nagy a választék, de mivel ezeket a cégek is előszeretettel vették annak idején, illetve már nem annyira fiatalok, sok a tekert órás autó. Mindegy melyiket veszi, inkább az állapot döntsön, amelyikből jobbat talál, azt vegye.

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.