600 ezer körül kezdő nyugdíjasoknak

2017.03.19. 14:13

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Szép napot!

A szüleim eladták a '99-es Feliciájukat, mert erőteljesen megdolgozta a rozsda. 600 ezer körül keresnének egy megbízható és tartós autót, amiben az ülések aránylag magasan, kb. Ford Fusion ülésmagasságban, vannak. Én inkább egy rozsdamentes, megfelelő évjáratú Feliciát ajánlottam, mert az 600 alatt is megúszható. De az is alacsony már. A Renault Scenic/ Megane, Toyota Corolla is szóba került. Esetleg tudna egy megfelelő modellt ajánlani?

Előre is köszönöm!

Üdvözlettel,

Miki

Kedves Miki!

Ha a Fabia alacsony, akkor a Corolla is az lesz. Scenic-ből láttam már olyat, aminek nem volt semmi baja, meg olyat is, ami állandóan beteg volt. A Hyundai Matrix hasonlóan magasabb építésű autó, és megbízhatóbb, mint a Renault. A Mazda 2 első generációja vagy a Mazda Demio szintén jó lehet, de az összes ilyen öreg autónál a rozsdára kell nagyon figyelni. Érdemes még megfontolni a Suzuki Wagon R+-t, illetve a Suzuki Ignist is.

Praktikusak és jól mutatnak az autón körbefutó védőcsíkok
Praktikusak és jól mutatnak az autón körbefutó védőcsíkok

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.