Hibrid Auris-t külföldről?

2017.03.20. 10:14

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Uram!

Hozzávetőleg 2,5 MFt-ból kellene autót vásárolnom, a következő célokra: napi 45-60 km városban és általában dugóban, 2-6 km-es szakaszokban megtéve. 2010-2012 közötti Toyota Auris Hybridben gondolkodom, a kicsi magyar kínálat miatt külföldről behozatva. De megéri egyáltalán ezt a korú autót vásárolni?

Nem tudom, mennyi az akkumulátorok élettartama, ennyi idős kocsinál a szervizelési költség, esetleg érdemesebb egy olcsóbb benzinest venni? Van valami javaslata?

Köszönöm a válaszát!

Kedves Kérdező!

Nem kell félni a Toyota hibridjétől, ez a legmegbízhatóbb hibrid technológia a világon. Ugyanez van a Prius-okban és a Lexus CT 200h-ban is. Az akkucsomag élettartamától nem kell félni, nagyon sokáig jók. Ha esetleg mégis tönkremenne, akkor elég csak cellákat cserélni, ezek bontottan 20 ezer körül megvásárolhatók. A szervizköltségek ezen az autók eseten a legkisebbek.

IMG 6748

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.