Kabrió mellé valami szolid benzinest

2017.03.21. 11:43

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves Nepperűző!

Van egy közel 20 éves FIAT Barchettám, amitől semmi pénzért nem válnék meg, de időnként már jól jönne plusz 2 kényelmes ülés, hogy 4-esben, nyugdíjas szülőkkel, barátokkal is tudjunk kulturáltan közlekedni egy színházba, operába vagy koncertre.

Jelenleg a Barchettát napi szinten használom, de így se kerül bele évi 10 e km-nél több, így nyilván a keresett autó se lenne agyonhajtva.

Az áron kívül (1,5-1,8 millió Ft) sok megkötésem nincs. A benzineseket és a szedánokat preferálom. A Toyota Corollán (2008-2009-es évjáratok férnek bele) és az alternatív taxizási lehetőségen kívül mit ajánlanál?

Kedves Kérdező!

A Corollával semmi baj, de az 1.33-as vagy az 1.4-es motor nem fogja felszedni az aszfaltot, azonban helyváltoztatásra alkalmas. Én az 1.6-os motorral szerelt változatokat keresném elsősorban belőle. Nem szedán, de a Prius is jó lenne a célra, és kifejezetten nagy az utastere.

Mindenhonnan nagy. Mighty Corolla.
Mindenhonnan nagy. Mighty Corolla.

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.