Nem kell autó, csak egy jó ülés

2017.03.24. 11:54

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves Nepperűző!

Egy nagyon fura kérdéssel fordulnék önhöz. Egyik jó barátomnál van egy igazi autós ülés a szobában, illetve még 3-4 szék. És tapasztalatom szerint mindenki azért veszekedik, mert annyira kényelmesek az autó ülések. Úgy döntöttem én is beszerzek egyet, viszont akkor már tényleg egy fotel szerű nagyon kényelmes ülésre gondoltam. Ebbe kérhetnék egy kis segítséget?

Nem sok autóban volt szerencsém egyenlőre elől ülni, azt tudom hogy például a Volkswagen Polo, Skoda Octavia kőkemény ülésein nem bírok megülni még hosszabb perceket se, viszont régi Renault és Audi ülésekből egyszerűen nem akarok kiszállni.

Tud esetleg olyan (nem méregdrága vadi új autóba való) autóülést, amit bontóba érdemes lenne beszerezni mert iszonyat kényelmes?

Kedves Ádám!

Én elsősorban a franciáknál nézelődnék, és mindenképp plüssben gondolkodnék. Valami felső kategóriásnak szánt autó ülését nézném meg, mint a Citroen XM vagy a Renault Safrane. A Renault Vel Satis annyira nem régi, tehát nem biztos, hogy olcsó lesz.

IMG 3557

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.