Swift nem sokkolt még ennyire

Bemutató: Rat-look Swift

2014.12.20. 06:37

Művészet. Csak ezt tudom mondani arra, ami ezzel a Swifttel történt. Ha rozsdásított motorháztetős, matricabombás, porig ültetett autót építgetnék éppen, Ricsi szedánja láttán azonnal a sarokba vágnám a kalapácsot. Minek erőlködni, ha ott van ez, amin minden részlet a végletekig kidolgozott, és még a klisékben is van egy dupla csavar, amit sokszor csak az lát, aki csinálta.

Mindig van új ötlet, más technika, szélesebb felni és tovább vágott rugó, de hogy ennél a Swiftnél nehéz lenne tovább lépni, azt az bizonyítja a legjobban, hogy az alkotója is új utat keres. Ha minden jól megy, szétszedi az autót a télen, hogy a következő AMTS-re teljesen átalakítsa. Előtte azért még összehoztunk egy fotózást, mert nem hagyhattam, hogy csak egy emlék maradjon belőle.

Amikor először megláttam, egyből nagy hatással volt rám. Nem vagyok kirekesztő típus, de egy ezredik rozsdás motorháztető fölött nem fogok megállni. Ám a Swiftről messziről látszik, hogy nem csak azért locsolták le savval, mert az vagány, és ki lehet tűnni vele a tömegből. Az igényességet, a kreativitást és a megszállott munkát, amiből nyilvánvalóan eszeveszett sok van ebben az autóban, csak tisztelni tudom. Ha valaki nem is csípi a rat stílust, csak görgesse végig nagyképes cikkünket, és utána mondjon véleményt.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.