John Deere

Jelenleg gyártott modellek

Hírek

Milyen autóval járnak a mulatós sztárok?

Van köztük autógyűjtő, és olyan is, aki csak közlekedési eszközként tekint a kocsira. Családi egyterűtől, luxus limuzinokon át, méregdrága sportkocsikig bármi előfordul.

Emlékszünk? Hányszor, de hányszor hagytuk abba a ganérakodást, mert már nem tudtuk tovább púpozni a pótot? Hányszor, de hányszor hajítottuk el keservesen a vasvillát a félig rakott szénaboglya tövében? Mennyi vér és veríték tapadt minden egyes rakodáshoz?">Hét méterre a trágyát

Emlékszünk? Hányszor, de hányszor hagytuk abba a ganérakodást, mert már nem tudtuk tovább púpozni a pótot? Hányszor, de hányszor hajítottuk el keservesen a vasvillát a félig rakott szénaboglya tövében? Mennyi vér és veríték tapadt minden egyes rakodáshoz?

A John Deere 9400-as traktor hazánkban kuriózum. Nincs akkora földterület, hogy megérné a beruházás. Első látásra megdöbbentő látvány a menetkészen 15,318 kg súlyú traktor, de igazán akkor tapasztalhatjuk meg erejét, amikor szántás közben elhalad mellettünk, és dübörög a föld. ">Magyarországra túl nagy

A John Deere 9400-as traktor hazánkban kuriózum. Nincs akkora földterület, hogy megérné a beruházás. Első látásra megdöbbentő látvány a menetkészen 15,318 kg súlyú traktor, de igazán akkor tapasztalhatjuk meg erejét, amikor szántás közben elhalad mellettünk, és dübörög a föld.
Tesztek