2017.07.03. 13:40

Amikor megjelent Lendvai Zsolt küzdelme a Suzuki Jimnyvel és a Hungaroring Off-Road Centrum nehezebbik pályájával, sok levél érkezett az olvasóktól, hogy ki hogyan csinálta volna jobban. Akinek van 4x4-es autója (pickup, terepjáró), azoknak a Hungaroring Off-Road Centrum és a Pickup4x4.hu közös rendezvényén lehetőségük lesz bizonyítani.

Ha pickupja vagy terepjárója van, kipróbálhatja magát és a járművét az épített pályán, amiben akad a vizesároktól a libikókáig minden, és ha nem félti kocsiját, továbbmehet az erdei pályára is. A terepviszonyok sajnos a SUV-okat és emelt 4x4-es kombikat kizárják, de rájuk is gondolnak a szervezők: egy könnyített erdei pályát jelöltek ki nekik.

Az igazán bátrak felmerészkedhetnek a mobil pályára is.

Pickup 4x4 Fesztivál

Pickup 4x4 Fesztivál főpróba

Közzétette: pickup4x4.hu – 2017. június 25.

A rendezvény július 8-án, szombaton lesz, reggel 9-től 21 óráig a Hungaroring Off-Road Centrumban. Behajtani csak 4x4-es autóval lehet, de az átlag halandót is szívesen látják, megbámulhatja, és akár ki is próbálhatja a számtalan importőr és autóépítő által bemutatott gépeket. Arról, hogy amíg apu vagy anyu a családi pickuppal csapatja az erdőben, ne unatkozzon a család, koncertek, épített pickup bemutatók és ugrálóvár gondoskodnak.

A legolcsóbb -sétáló- jegy 1990 forint, ezzel, mint a neve is mutatja, besétálhatunk nézelődni. A következő szint 4990 forintba kerül, de ezzel már behajthatunk a 4x4-es járművünkkel nem csak a fesztivál területére, de az épített off-road pályára is. A 9990 forintos - VIP - jeggyel felmerészkedhetünk a mobil off-road pályára és beülhetünk egy Monster Truckba is. Ha még vezetni is akarjuk ez utóbbit, akkor azt a VIP Gold jeggyel tehetjük meg, ami 14 990 forintba kerül. Jegyek elővételben és a helyszínen is megvásárolhatók.

  SÉTÁLÓ  PICKUP & TEREPJÁRÓ VIP VIP Gold
  1 990 Ft 4 990 Ft 9 990 Ft 14 990 Ft
Belépés a fesztivál területére x x x x
Behajtási engedély pickuppal vagy terepjáróval   x x x
Dzsungel Taxi x x x x
Épített off-road pálya instruktorral   x x x
Mobil off-road pálya instruktorral     x x
Catering       x
Fesztivál póló (alap)   x    
Fesztivál póló (színes)     x x
Monster Truck utas     x x
Monster Truck vezetés       x

A cikket a Brand & Content készítette a Groupama Tanpálya megbízásából. Arról, hogy mi is az a támogatói tartalom, itt olvashat részletesebben.