Hol vannak az emberek?

2008.04.23. 22:10
12 hozzászólás


Úgy tűnik itt a veszprémi részen csúcsosodik ki rali, legalábbis a jutaspusztai lőtéren látható az eddigi legkomolyabb infrastruktúra a szervizparkban. Ez mondjuk nyilván azért is van, mert itt még három napig lesznek a versenyzők. Akit érdekelnek a dolgok ide mindenképpen érdemes lejönni, mert ha jól láttam a szervizparkba beengedik a nézőket is. Lehet, hogy ez átmeneti és csak azért van így, mert a szokásosnak mondható gyér látogatás jellemző itt is, nem tudom.


Szóval itt a szervizparkban megfordul minden versenyző és a legtöbb csapathoz testközelbe oda lehet menni. Megadok egy GPS koordinátát, ha ezt beadjátok a navigációba, idehoz, ahol már segítőkész integetős emberek irányítanak… É 47fok 8,019perc és K 17fok 53,703perc. Felelősséget nem vállalok, ha esetleg valaki Záhonynál lyukad ki, engem ne okoljon.


Olyan érdekes egyébként, hogy tényleg itt van a Dakar mezőny élmenő java, és ehhez képest nagyon alacsony az érdeklődés. Nem értem miért van ez, vagy hogy lehet. A drift hétvégén, hogy messzire ne menjek, félórás sor állt a kolbászoshoz, itt meg megtudtam úgy ebédelni az étkezősátorban, hogy amíg ott voltam nem jött be senki. Furcsa.


Egyébként ma elromlott a wifim, legalábbis azt hittem. Mindenkit végigkérdeztem a sajtószobában, hogy nekik megy-e, de ment. Volt a falon aljzat, kérdeztem, hogy megpróbálhatom-e vezetékesen, de a francia szervező megkért, hogy inkább ne, nehogy tönkrevágjam a többi gépet. Belekezdtem, hogy az nem túl valószínű, de rendre utasított azzal, hogy én nem vagyok technikus. Hát nem. Miután a mobil internettel felszenvedtem az előző posztot, találtam egy kis gombot itt a gép sarkán. Megnyomtam, és láss csodát…