Heti merítés

2008.06.09. 14:40
21 hozzászólás


Az elmúlt heti termésben folytatásos ítéletet és drámai búcsúzást olvashatunk. Ezenkívül lesz még marketingszagú kukadíjas és hajgumival, gémkapoccsal gyógyított jármű is.

A digó limó visszatér.

Az a pöcök, ami a ventilátorházban volt, volt a ludas, amiért is bejártam az egész országot. Majd eszembe jutott, hogy megvan a régi fűtómotorom a disznóólban. Kimentem, naná, hogy benne van a pöcök, én meg kocsikáztam utána vagy 500 km-t. Nem baj, abból is van tartalék.

Az Opel sose kop el. Vagy mégis?

A váltó amely természetesen automata állandóan bekrepál valamiért,de így is gyönyörűen muzsikált vagy fél évig!

Eheti marketing díjasunk.

A Suzuki Splash GLX, vagy GS. (kivéve a fapados GC-t,) bármely motorral szerelve is egy igazi Társ az ünnep- és a hétköznapokban! Felkészült, kedves szakeladók, gördülékeny, mosolygós banki ügyintézés. Általános és szervizes recepciós, + külön munkafelvevő.

Láttam már rosszabbat is, de nem sokat!

Amikor elszakadt az indító-bowden, a motortérből hosszú csőfogóval toltam az indítómotort a fogaskoszorúra. Volt, hogy megégetett a kipufogó. Az elszakadt gáz-bowden visszahúzó rugót gemkapoccsal, és hajgumival, a gyertya melletti szigetelést pedig a féléves fiam cumisüvegével oldottam meg. Miután kicseréltettem a karburátor fúvókákat az eredetihez közeli méretűre a fogyasztása 9-ről lement 5,6-ra tetőcsomesszal.

Dráma és könnyek, nehéz az elválás.

Sajnos meg kell váljak Tőled Te kis drága bikucim. Nagyon imádtalak, térérzeted hiányozni fog méreteimnek :) Vigyázzon rád következő gazdád is, használjon élvezettel!