Heti merítés

2008.07.13. 18:22
25 hozzászólás

Az eheti merítésben változatosra sikeredett a válogatás. Akad sport autó és sokéves keleti csoda, hosszú hibalisták és márkakereskedővel való pereskedés.

Álmaink országa

Korábban egy indiai nemzetiségű (itt a lakosság 82 %-a külföldi vendégmunkás) üzletemberé volt a gépkocsi, kitűnő állapotban vettem tőle. Műszaki gond nem volt meg vele,csak olajat és fékbetéteket + tárcsát kellett cserélni.

A KFT féle Higiénikus Verda

Sajnos a Volvo-t nem találtam meg, így jöjjön ugyanarról az albumról egy másik szám

 

2002 óta tudtommal népes tulajdonosi köre volt, és az idő vasfoga nem csupán elszállt felette, hanem természetesen meg is karcolta egy-két helyen, ezeket volt hogy javították, volt, hogy gányolták, az utóbbiak elkövetőinek ezúton is azt kívánom, gányoljon nekik is minden "szakember", jó sok mindent, alaposan.

Aki komolyan meg akart szerezni egy autót.

Ez egy 403as MOSZKVICS. Januárban vettem 1 sráctól,mert öreg,orosz autóra fájt a fogam. Interneten találtam rá. Emailra nem válaszoltak,ezért okmányirodában rendszám alapján megtudtam merre van.

Rémálom-trabi új kasznival

Ideális autó városon belül, de ha az ember főutakra megy ki vele, és véletlenül egy kamiont lát meg a visszapillantóban, akkor ne tegyen semmit, csak csukja be a szemét, és ha szerencséje van megússza.

Alapos szervíztörténet a gyűlölt autóról

Kimondottan utálom ez az autó és ami legjobb hogy nem tudok elszabadulni tőle, már az ügyvédnél van de a C.Hungária nem foglalkozik vele s azt az ajánlatot kaptam hogy kicserélik az autót 1 újra de a különbözetet nekem kéne kifizetni. hát nem nevetséges?