Heti merítés

2008.07.20. 12:10
38 hozzászólás

Mostani merítésemben sikerült a magyar járműpaletta csonka keresztmetszetét beválogatni. Van benne pörgős kis roadster, megbízható 30 éves keleti csodák és újra jelentkezett a folytatásos netregény, a digó limó is.

Olga az elnyűhetetlent

Szidhat mindenki éppen aktuális főpolgármestert a pesti utak miatt. Felesleges, Volgát kell venni. Jó tanács: kalapács mindig legyen a fedélzeten - jól jön

Minden amit tudni akartál a Z3 motorjairól.

Érdekes, még nem nyomott le egyetlen nyomatékszegény honda sem :-) pedig mindig olvasom itt, hogy mennyire meg szokták alázni a BMW-ket...

A digó limó újra száguld

A hátsó ülésről egészen olyan hatású a műszerfal, mint egy Vosztok űrhajó. Ha lesz egy kis időm, szétszedem a fényszórókat, mert a foncsoron már annyi a por, hogy virágot lehetne ültetni bele.

Kiváló francia

Kinézetén és kialakításán valamint felhasznált anyagokból is látszik és érezhető, hogy a Peugeot tényleg a Francia Mercedes.

A hűséges Waresz

A húgom születésekor kaptuk vadonás újonnan egy öreg rokontól. gyakorlatilag ebben a verdában nőttünk fel. Apám igazi, jó értelemben vett autós szaki volt, állandóan szeretgette, vigyázott rá, ápolgatta. Én eleinte nem annyira... Szerette mindegyikünk. Lehetett vele menni tökön-babon, hóban, sárban csak a Trabi (a másik örök szerelem) volt jobb, ellenben ebben rendes fűtés volt.