2008.12.15. 15:02
38 hozzászólás


Gyerekkorunkban izgatottan súgtunk össze karácsonykor: „na és te mit kaptál?” A kamionos szülő gyermekét már azelőtt irigyeltük és utáltuk, mielőtt kinyitotta a száját, a félárva barátunkat meg már akkor sajnáltuk, amikor örökölt kabátjában kijött a jégre csúszkálni.

 

Kinek gazdagabbak, kinek szegényebbek voltak az ünnepek, de biztos, hogy szüleink próbáltak a kedvünkre tenni. Matchbox, legóautó vagy játékmotor; mindegy, csak legyen kereke és várjon ott a fa alatt. Eltelt húsz, valakinek harminc vagy még több esztendő. Szeretteink jó szokásai nem múltak, hiába vagyunk nagy laklik vagy vén kecskék: az autó-, kamion-, kanalasmarkoló- és motorbuzéria megmaradt, ugyanúgy örülünk minden makettnek a csomagolópapír alatt, mint egy igazinak a garázsban.

Az Indafotó és a Belsőség közös fotópályázatot hirdet, amelynek témája „Mit kaptál?”, ennek szellemében várjuk a karácsonyi kisautók, nagyautók, játék és igazi gépjárművek fotóit január 15-ig. Egy a lényeg, ajándék legyen. Lehet szép vagy csúnya, szeretett és utált – fotózd le és töltsd fel az Indafotóra mitkaptál_belsőség vagy mitkaptál taggel. A legjobb képeket folyamatosan bemutatjuk, és január közepén dönt a szakmai zsűri: a nyertes 10 ezer forintos vásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb, amit egy fotósboltban vásárolhat le.

Mindjárt itt a karácsony, kilested már, hogy mit kapsz?