Hatékony Hiéna

2009.01.16. 17:24
137 hozzászólás


Kedves Hiénák, egy éjszaka, amikor érdemes fent maradni! Ráadásul, hatékonyan lehet hiénázni, hiszen aki ügyes, több dolgot is hiénázhat.

Év vége felé elkezdenek szállingózni a naptárak a szerkesztőségbe. Összesen négyet kaptunk, egyet-egyet az Auditól, a BMW-től, a Mercedestől és a Peugeot-tól. Aki tehát máris unja a Szabad Földből kiszedett 2009-es falinaptárát, az most válthat, nem is akármilyen szépekre.

Hogy ne aprózzuk el a dolgot, a következőt találtam ki. Egyetlen éjszaka mind a négyet meg lehet nyerni, csak ügyesnek és okosnak kell lenni. És ébernek. És frissíteni kell az oldalt, ugye, hogy a kétpercenként élesedő új kérdések megjelenjenek a képernyőtökön is.

Az első kérdést máról holnapra virradóra hajnal három óra nulla perckor élesítjük. A kérdés az Audikkal lesz kapcsolatos. Értelemszerűen az Audi naptárat lehet megnyerni vele. Tekintve, hogy a naptárak nagyon szépek, gondoltam, ne áruljunk zsákbamacskát, lefotóztam, hogyan is néznek ki. A képeken viszont nem jön át, hogy a naptárak nem kicsik. Sőt, kifejezetten nagyok. Épp ezért ne is könyörögjetek, hogy adjuk postára, mert nincs az a boríték, amibe Angéla be tudná rakni. Egyszerűbben: csakis a személyes átvátel jöhet szóba, Budapesten, a szerkesztőségünkben. A válaszokat kommentként kell beírni, az nyer, aki először beírja a helyes választ. Az előrelátó hiána előtte regisztrál és bejelentkezik a Belsőségen, mert különben nem tud válaszolni.

Íme tehát a kedvcsináló a gyönyörű Audi-naptárból, ha rákattintasz, galéria nyílik:

Ha ez megvolt, három óra kettő perckor élesül a következő kérdés, Peugeot témakörben. Ez ugye a Peugeot 2009-es naptárért megy. Íme az ízelítő:

Apró szusszanás után három óra négy perckor érkezik a Mercedes kérdés, ezért a szintén fantasztikus képeket tartalmazó Mercedes-naptárért, amelyet lélegzetelállító nyomdatechnikával készítettek (Tom szerint: ötszínnyomás, matt fólia, formalakk).

Aki pedig a BMW-re szeretne rárepülni, annak három óra hat perckor kell ráfrissítenie a Belsőségre, hogy meglássa a BMW-kkel kapcsolatos kérdést. Szintén egy gyönyörű képekkel illusztrált falinaptár, mindenki átlapozhatja a galériában, ha a képre kattint. Hajrá!