Heti merítés

2009.03.01. 12:45
111 hozzászólás

Perverz lettem. Már várom a havat minden nap!

Az időjárás-jelentés alatt is perverz örömmel tölt el, ha H. Bóna Márta, Németh Lajos, Onyutha Judit, vagy Gaál Noémi havat ígér az adott napra…ilyenkor mindig kicsit hosszabb úton, kicsit havasabb mellékutcákon jövök dolgozni…mert minden megtett méter maga az élvezet ilyenkor!

A pirosnál bezzeg bambulnak az apuci kedvencei

Motor pöcre indul, utána egyes, és GO. Felpörög 4000ig, aztán kettő, megint pörgés 4500ig, és máris 70-80-nál járunk A pirosnál bezzeg bambulnak az apuci kedvencei, kik BMW-vel, meg gti-kel, na és az abszolút kedvenc, 10 millás M-es Merga terepjáróval hasítanak, mikor alázom őket

A Drága élvezet

A sok probléma ellenére,ami a német autóknál alap a menettulajdonsága kitűnő,gyönyörű a formája,mély dübörgő hang persze nem gyári dob! A sok elektronika és teletömött extrák miatt,sok apró,idegesítő drága hiba,de BMW!

Mintha valami csavar zörögne. És tényleg!

Amikor megvettem, szép lassan nekem is jöttek elő innen onnan a csavarok, kb. 10-et sikerült összegyűjteni :) És ez benne volt az árban :) Szóval ha másnak is furcsán zörögne valami, nézze meg, mert lehet hogy tényleg egy csavar lesz.