Heti merítés

2009.03.15. 19:20
84 hozzászólás

Kisgyerekkori álmom

Ja, azt kifelejtettem, hogy mi motiválta jóapámat, hogy ilyen autót vegyen. Előző trabantjukat szétkenték egy moszkvics oldalán. A trabi utánfutón ért haza, a moszkvicsnak lehet, hogy behorpadt az ajtaja. És hát első a biztonság ugye.

Vadászgépnek született

Itt nem fogsz olvasni arról, hogy milyen más kocsikat alázott le, milyen jól lehet csajokat felszedni vele, mennyi a végsebessége (nem is próbáltam, őszintén szólva nem is érdekel igazán, mert nem ez számít), stb., ezt meghagyom a Mitsu Evos, Subarus, BMW-s, Audis, stb. népeknek, hadd hencegjenek csak, amúgy is, akinek a kocsi kell hozzá, hogy csajokat felszedjen, az elég gáz (a csaj részéről is) :)

Piroska, a jóindulatú

Romániai átruccanás (mindenki élvezte) után a magyar vámosok kulcsokkal és csavarhúzókkal vártak a határon: abban maradtunk, hogy én bontok, magamban morgok, ők meg néznek.

A metilkék metál Megane és a Fiú története

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiú, aki autót szeretett volna.... Szóval elmentem egy kereskedésbe (ott működtem, mint gyakornok, autóvillamosságis). Körbe néztem, kihívtam a haveromat a műhelyből, mert ő ott maradt dolgozni. Nehogy már csak én fázzak!