Heti merítés

2009.04.13. 13:52
8 hozzászólás

Folytatásos teleregényünk újabb epizódja

A kiegyenlítő-tartály szájánál olyan trutymót találtam, ami lágy volt, tömény és bársonyosan tapadós, mint a nehéz dióolajak, amikkel munkásszállások gőzős mosdóinak vakfoltos fali tükrei előtt kanos cigány csávók piperézik bodorított hajukat vasárnap ebéd után, mielőtt kirajzanak kurvázni a városba.

Az angol beteg

kb 1000 mérföld használat után felrobban a hengerfej. Ezzel egy időben kellett a fűtéskapcsolót is szerelni, ami folyamatosan forró levegőt fújt. 2 hónap múlva új akkumulátor kellett bele.

NDK luxusautó

Az egész történetet azzal kezdeném, hogy mi vett rá egy ilyen autó megvételére. Mindezt azért teszem, mert sokan ezt a kérdést teszik fel nekem először (sokszor gúnyos arckifejezéssel vagy pedig mesterkélt megértő tekintettel, akár csak egy őrülttel beszélnének).

A szeretetet meghálálja

Eltelt újabb hónap és és jött az önindító ami megadta magát.. Ez se vészes szétszedtük kis tisztítás és egy-két 3as erősségű nagy ízben elkövetett ütés az oldalára és azóta nincs hiba vele pöcc-röff még hidegbe is. Újabb hónap Újabb hiba.. leégett a kuplung..

Osztályelső autó

3-hét várás után telefonálok mi a pálya a fostalicskával, bibi a motorvezérlő is begebedt mondom nem oké a nálam lévő hibafeltárásuk ezt nem jelezte de felőlem kicserélhetik a saját lóvéjukon