Heti merítés

2009.04.26. 20:07
24 hozzászólás

Sivatagi különc

Az előző nem volt elég ezért 2009 márciusában pár barátommal elindultunk Tunézia felé . Még több terep és még több kaland nézett ki a BMW-nek és nekünk . Ha az előzőleg azt írtam , hogy a GS650 nem a sivatagba és nehéz terepre való akkor most ezt még jobban meg tudom erősíteni

Nemrég már volt, most új fejlemények

Uraim. Mint ismert önök előtt is ez az autó egy germán ipari hulladék. Csak valakinek az érdekei miatt ezt engedik még forgalmazni. Ez az osztályelső autó menetközben több ízben leállt,s általában mindig előzés közben no,világítás,no fék csak a para nehogy jöjjön valami szembe mint a hikari express.

A Kis Zöld Teknika krónikája

Hol is kezdjem???Ez szerelem volt első látásra.Csillogott lilán-zölden, metál színben.Vezetni megtanulós első autónak indult, azután lett belőle a család és mindenki kedvence.Nem találkoztam még olyannal akinek ne tetszett volna.

Az elvakult Tháliásoknak

Ezt az ítéletet az elvakult Renault Tháliásoknak írom, akik agyba-főbe dícsérik ezt a modellt, holott 10 éve a Rönyó alig változtatott a konstrukción, jórészt csak a design változott, az sem mindig éppen az autó javára.