Eladó az egyetlen 2.2-es automata Camry az országban

2009.07.01. 16:57
294 hozzászólás

Eljött az ideje, eladó a Camry. Ütött-kopott, de végtelenül jószándékú és megbízható, igaz barát. Sírva és nem szívesen engedjük el. Kicsit több, mint egy éve vettük, volt róla teszt, vettünk rá gumit. Egyszer elromlott a termosztátja. Kiszereltettem belőle egy rakás felesleges telefonkihangosítót. Vettünk rá új nyári gumikat, Fulda Carat Progressot.

Van rajta mit megcsinálni: szélvédő csere, motorolaj csere, rezonátor cső csere, állítólag ettől dörmög a hangja. A csomagtartó ajtajából csöpög a víz egy korábbi apró sérülése nyomán, az eleje kicsit megnyomódott, szintén előttünk. Ez utóbbi kettő nem befolyásolja a működést, szépészeti kérdés, apró figyelmetlenségek, semmi komoly.

Csináltatunk rajta egy rakás mindent, szigorúan preventív jelleggel a vételkor, íme:

Első, hátsó féktárcsák
Első, hátsó fékbetétek
Féktuskók
Főfékhenger
Vezérműszíj
Görgők
Feszítők
Fékolaj
Motorolaj
Váltóolaj
Szűrők

Mindez nagyjából 155 ezer forint értékben.

Kicsit később a termosztátot cseréltettük.

A zöldkártya friss, a műszaki októberig érvényes. Nem zörög, nem lötyög, mindene működik. Mi kereken 10 000 kilométert mentünk vele, de már nem kell. Nagyjából 8-9 litert fogyaszt, ahogy mi használjuk. A feleségem ezzel megy közértbe, ezzel viszi a gyereket a játszóházba és az orvoshoz, ezzel megyünk családozni és vendégségbe. Innentől valaki más fog.

650 000 forintért keresi elégedett és vidám gazdáját.

Ui: csak annak adja oda az asszony, aki szeretni fogja a kocsit.

Update: megjelent egy másik is, de az amerikai.