Kreatív míting a vágószobában

2009.07.07. 13:41
52 hozzászólás


Leszögezem az elején, hogy Robertóval jó barátok vagyunk. Órákon át ültünk a tóparton nyáron, vártuk a giga-harcsát, vagy pergettük végig az árnyas vizet szebbnél-szebb Meppsekkel, csukát lesve.  Szóval megvagyunk a magunk módján, arról igazán nem mi tehetünk, hogy Robertó meglehetősen önfejű és határozott elképzelései vannak a dolgokról és nekem sem bolyhos nyuszitappancs volt a jelem oviban.

Ezért ha mi ketten együtt dolgozunk, akkor mindig őszintén, szívből anyázunk, a videók minden apró részletén képesek vagyunk összeveszni. De! Közben a munka halad, a cél, hogy mindig jobbat és jobbat hozzunk ki a meglévő nyersanyagból. Ha pedig ehhez egy kis pórias (de olykor jóleső) anyázás kell, hát legyen. Képzeljenek ide egy korhatáros, nagy piros karikát. Most. Éppen a csütörtöki giga-teszt videóját finomítjuk.

Hja kérem, ahol fűrészelnek, ott hullik a forgács.

 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.