Nem a pápa, de azért Orbán Viktor is számít

2009.09.04. 09:25
172 hozzászólás

Újabb híresség eladó autójáról szeretnék beszámolni itt a Belsőségen. Szándékosan nem tettem ki előbb, nehogy az árfelverés vádjával illessenek Csak tegnap éjjel találtam a linket a postaládámban, még van hátra vagy másfél óra az aukcióból a vaterán. Orbán Viktor Volkswagen Golfja az, 2001-es, 1,4-es, nem teljesen alap, van benne mindenféle.

 

1,1 millióért árulja a tulaj, a papírokban benne van a politikus neve, tehát ez a volt vagyonnyilatkozatban szereplő autó. Vicc, hogy az ár egyáltalán nem tartalmazza a celeb-felárat, utánanéztem, ez a középárfolyama az ilyen korú, ennyit futott 1,4-es Golfoknak. Úgy látszik, lehet Orbán, Gyurcsány, Antall, Dávid, akárki, a politikusokért tűzbe menni szokás ugyan, de relikviákat gyűjteni csak róluk, és tőlük szokás mifelénk.

Mindenesetre aki időben kattint, azt még tehet egy utolsó licitet, ki tudja, rövidesen a tízszeresét érheti. De ha másért nem, érdemes megnézni, lehet rajongani, gunyoros megjegyzéseket tenni, mások már úgyis elkezdték a cikk levlistájában.