Csapjunk a homlokunkra: Zsigulimó!

2010.05.10. 23:05
43 hozzászólás

Hányszor, de hányszor fordult már elő velem - de gondolom önökkel is - hogy a homlokunkra csaptunk: ez miért nem jutott eszembe?! Sőt, a rosszabb, mikor kiderül, hogy korszakalkotó új ötletünket, amivel majd egyszer sok pénzt akartunk keresni, valaki más már megcsinálta és nincs több gondja.

Többszörös milliomos lennék már, ha másból nem, hát a Chatroulette-ből...

Na pontosan ilyen eset a Zsigulimó. Ugye? Annyira kézenfekvő, annyira adja magát, hogy tényleg nem értem, miért is nem csinálta még meg senki idehaza? Eddig. (Egyszer még tán pénzt is hoz, ez bennne a legjobb.)

Szerencsére vannak még zsigeri bolondok, akik egyszerűen arra születtek, hogy Zilt alakítsanak át szöcskehordozóvá, terepasztalt rendezzenek be egy Trabant tetején vagy medencét fabrikáljanak egy szakadt Kadettból. Ők az EastBlock srácai, akik anno még a TV-műsorban is vendégszerepeltek egy ideig.

Indiánék megint belecsaptak a lecsóba, a Zsigulimónak külön blogot is szenteltek. Időközben ugyan kicsit átalakult a csapat, de nem lesznek ismeretlenek az arcok. Ogre például (aki hiteles források szerint valódi ore, csak kifakult a napon) ugyanúgy űzi az ipart és a flexet, ahogy régen.

Fogadják hát szeretettel a régi, jó ismerősöket. EastBlock, Zsigulimó.

Naná, hogy hamarosan meglátogatjuk a műhelyt. Végre egy kis őrület!