Hiánypótló, überexkluzív, dupla hiéna

2010.10.22. 15:38
72 hozzászólás

A minap, egészen pontosan hétfőn volt az a remek Porsche-program, ahol Walter Röhrllel autózhattunk. És nem jöttem el üres kézzel.

P1030449

Megkértem ugyanis a világbajnokot, hogy legyen kedves az autogramjával update-elni a belépő flepnimet. Fogadjuk el, hogy ezzel a plasztiklap kis értéknövekedésen esett át. Hű, de hülye mondat ez. Na nem baj.

IMG 6512

Eldöntöttem. A tiétek lehet.

Azt hiszem, Omm most fakadt sírva. Pista, meg ne próbálj valami himihumi Indapasst csinálni magadnak, hogy megnyerhesd!

Az überexkluzív, autogramos belépő mellé felajánlom a szuvenírként kapott, Porsche Martini Racing galléros pólót, mérete M. Aki ennél nagyobb méretű, az ugye nem fog panaszkodni, hiszen a dedikált cucc már önmagában is szép nyeremény, legfeljebb a pólót elajándékozza. Ez van, egyszer legyen jobb a kisebb embereknek.

IMG 6516

Mit kell tenned, hogy nyerj?

Van Indapassod (azaz blog.hu regisztrációd)? Ha nincs, akkor csinálsz egyet itt, és akkor már van. Lehetőleg olyan emailt adj meg, amin utána utolérünk, hisz a nyeremény megér ennyit. Ha megvan, jelentkezz be, hogy tudjál kommentelni.

Péntekről szombatra virradó éjjel, 2 órakor élesül egy poszt, benne egy kérdéssel. Csak én tudom a pontos választ, az összes többi embert, aki tudta, már eltettem láb alól. Annyit elárulok, hogy tippelni kell majd, azaz nem kell elsőnek lenni. Tippeket hajnal 3 óra 0 (nulla) percig fogadok el. Az nyer, aki a legpontosabban tippel. Holtverseny esetén azé a cucc, aki előbb kommentelte be a legközelebbi választ. Tessék izgulni, nem lehet majd guglizni.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.