Karácsonyi Hiéna: kell egy Enzo?

2010.12.11. 12:30
42 hozzászólás

Hiéna barátunk is felüvölt, ha meghallja a vörös csoda rekedt hangját. Az Enzo már nem fiatal, de még mindig a maranellói istálló megkérdőjelezhetetlen királya.

 

A legjobb géneket hordozza: középen hordja hatliteres V12-es motorját, a váza karbon, akár a legnemesebb versenyautóké, és a kipufogójából felzendülő összhangzatnál kevés félelmetesebb harmóniát hallani ezen a bolygón. Ha valaki netán látta az FXX-ek és az 599XX-ek csatáját valamelyik Ferrari Racing Day rendezvényen, tudja, mennyivel félelmetesebb jelenség a pályára idomított Enzo, mint a hasonlóan erős, de újabb orrmotoros Ferrari.

Életnagyságú Enzóra persze még a szavannák rémének sem telik – ahhoz több generáció sem tudna elég gnúcsontot összeharácsolni – de egy kicsinyített változatot felajánl. Gyerekjátéknak épp úgy megteszi, mint az asztal díszének. Jár hozzá még egy jó Carrera baseball-sapka és egy fekete reklámpóló XXL-es méretben.

A Ferrari modellért és a ruhaneműért csak egy gyors választ várunk arra a kérdésre, hogy mi a neve annak a pléh-játéknak, ahol a felhúzható járművek mozgása négy színes billentyűvel befolyásolható?