Karácsonyi Hiéna: Az utolsó előtti nagy dobás!

2010.12.11. 23:20
322 hozzászólás


Fárasztó volt, tudjuk, de még nincs vége. Két komoly ajándékunk még gazdára vár, ráadásul mindkettő elektronikai cucc. Az autohifiakcio.hu nem tudott ellenálni a Hiéna csábításának, így itt van ez a jó kis Clarion CZ200EG fejegység.

Clarion CZ200EG
CD/MP3/WMA/USB lejátszó USB bemenettel
 CD/MP3/WMA/USB lejátszás ID3 taggal, RDS rádió, 18FM/6AM memória,
Zöld gomb megvilágítás, zöld LCD kijelző, levehető előlap, műanyag előlaptok mellékelve.
Magna Bass EX, Z-Enhancer Plus, Hátsó USB bemenet, 4 RCA / 2V-os kimenet (első + hátsó /mélynyomó).
45W x 4 teljesítmény, Előlapi AUX bemenet, iPod közvetlen vezérlés USB-n keresztül.

Akik már tavaly is játszottak velünk, azok sejtik, mi következik ilyenkor. Igen, építés. Mivel a következő - egyben utolsó - és szintén Elektron Hiénánk csak hajnali negyed háromkor élesül, így mostantól kezdve egy órányi ideje ven minden résztvevőnek arra, hogy az odahaza fellelt ehető alapanyagokból egy hiteles Ponton Mercedest és Csikós Zsoltot formáljon. A konfiguráció tetszőleges, ülhet benne, állhat mellette, fekhet a csomagtartóban, de alapjában véve felismerhető legyen, ahogy maga az autó is. A kész fotót töltse fel egy képmegosztóra és az url-t komment formában linkelje be ehhez a poszthoz.

És ne feledjék, csak ehető alapanyagokból készülhet el a mű. Kenyérbél, répa, retek, mogyoró, bármi felhasználható, amit enni lehet, akár nyers állapotban is. Fikagöb, labanctallér és kutyakaja nem ér.

0:20-kor lezárjuk a versenyt és a legsikerültebb alkotás készítője kapja a Clarion fejegységet. Ha addig nem érkezik be értékelhető mű, akkor plusz egy órával meghosszabbítjuk a határidőt.

Sok sikert! És ne csörömpöljenek hangosan! Ne feledjék: 02:15-kor jön az utolsó, Szaftos Hiéna!