Tankoljon el kéthavi fizetést vagy hajtson pöckölt Opeleket - TCTV S12E01

2012.05.09. 00:01
103 hozzászólás


"Ennyi volt a TCTV idei 10 epizódja. A jelek szerint leszünk jövőre is, sőt, állítólag talán olyan idősávban, amikor ébren is vagytok. Én szerettem a közös, klubhangulatú virrasztásainkat, de ha nappal kell dolgozni, azt is elviselem valahogy. Ha addig nem találkoznánk, akkor békari, buék."

Ezekkel a szavakkal búcsúzott Karotta a tavalyi Totalcar TV-évad végén és önök akkor még nem is tudták - ahogyan mi sem -, hogy valójában hogyan, mikor és milyen formában térünk vissza a képernyőkre. Elmerültünk a gyártás olvadt acéljában, beindítottuk beszélgetős műsorunkat, de most, az I'll be back - jegyében visszatértünk. Igaz, az időpont későbbre tolódott, de aki nem bírja kivárni, annak még mindig itt a megújult TV-oldal, ahol bármikor pótolhatja a lemaradást. Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy idén lesz belőlünk bőven és őrületes dolgokkal készülünk, az OMG-nél izzanak a processzorok.

Idei első műsorunkban bemutatkozik az Extrém Rutin-rovat, ahol dekoratív versenyzőcsajokat hívnak ki a Totalcar olvasók, Winkler fényévekben mérhető idő alatt próbál megtankolni egy pick-upot, Karotta pedig a jelenleg tán legjobb Opelt hajtja meg a versenypályán.

Jó lesz?