2012.05.13. 07:20
18 hozzászólás

WITHEWARESZ árkon bokron

36599

Egyik nap felszálltam a buszra és a soför(ismerős) aztmondja: "te! nem kell egy wartburg? ingyen odaadom, csak valahogy inditsd be. én nem tudom elinditani, ha beindul elviheted, te ugyis foglalkozol ilyesmivel."

Garázst kérjük elhagyni!

58802

Egymásra nézünk, szúrok egy egyest, a tükörben látom, hogy felvillan a garázs füstérzékelője: Garázst kérjük elhagyni! Jó, mi is így gondoltunk.

Tesco Gazdaságos terepjáró

33770

Végülis mindennel elmegy, amit átránt a gázolajszűrőn (sertés zsírral nem megy).

Mostanában megadják az elsőbbséget még a Taxisok is.

Jaguar - mert megérdemlem... :D

51709

Elkezdtem összegyűjteni mik is álmaim netovábbjainak fő tulajdonságai. Legyen minimum 6 hengeres, csakis benzines, hátsókerék hajtású, és minimum 5 m hosszú. Nem árt egy kis bőr és valódi fa a beltérben.

Ő az igazi

40831

Régen faternak ez volt a mindenes autó is, lehajtott hátsó „ülésekkel” jó pár darab gumiabroncs, meg minden egyéb bele fért.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.