A leggonoszabb autó visszavág, az istennő simogat. Dodge Viper SRT-10 2005, Citroën DS 1971

2012.05.23. 00:04
119 hozzászólás

dodge viper

Karotta nem mert elmenni Winklerrel a reptérre, ami érthető, hiszen annak idején közösen borzongtak a Viper csapnivalóan durva és kezelhetetlen viselkedésén. Csaknem tíz év kellett ahhoz, hogy behegedjenek a sebek, de most a michigani tulok kapott még egy esélyt. Illetve annak harmadik generációja, ez a kőkemény, 2005-ös SRT-10. Hogy még mindig könnyebb-e benne meghalni, mint túlélni, azt Jason Sta Winkler kideríti.

Azt gondolhatnák, hogy persze, az olvasóknak semmi esélyük a Ladies Cup-os csajok ellen, pedig könnyen borulhat a papírforma, Budaházi Nóri esetében azonban még nem. Ő nem dísznek van ott, ezt már tudjuk.

tc cimlap 640 480

Hogy a mai műsor totális, érzelmeket felkorbácsoló gyönyör-métere megpattanjon, Pista bevetette magát az istennő ölébe és talán azóta is a nyugalom és békesség négykerekű szigetén nyaral.

Tetszett?

Előzőleg:
Tankoljon el kéthavi fizetést vagy hajtson pöckölt Opeleket, Ford F650, Corsa OPC Nürburgring Edition - TCTV S02E01
Turbóhegyek, lehengerlő dízel-erő, libbenő csodák a Fuji lábánál, szalonautó romokból, BMW M550xd, Nismo-fesztivál - TCTV S02E02Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.