A legerősebb tévéadás, 1180 lóerővel. Volvo FH16 750, Chevrolet Camaro

2012.05.29. 23:55
75 hozzászólás


Ilyen még biztosan nem történt velünk, amióta létezik a TCTV. A természet és az élővilág furcsa anomáliája lehet, vagy csak a mezei nyulak tudják a titkát, de az biztos, hogy amikor Karotta egy diszkrét burnout-al (kiégetéssel, ahogy kedvenc fordítóinktól tudjuk) elindult a Slovakiaringre vezető kis mellékúton, az út menti susnyásból kiugrott egy megtermett mezei nyúl (Lepus europaeus) és operatőrünk lábai között elhúzva lobogó fülekkel vetette magát az autó után.

Megdöbbentő képsor, már csak azért is, mert inaszakadtából aszfalton rohanó nyulat még kevesen láttunk. Ezért is meglepő a tempó, amit diktál, nulláról-ötvenig bizonyosan ráver a Camaróra. Soha nem tudjuk meg, mi volt kirohanásának oka, lehet, csak szimplán bejönnek neki az ilyen nagy, sárga, zajos csajok.

Ezzel szemben Winkler a kamionsofőr-kártya (jelenleg) mindent vivő gépében egy jót szusszantott az ágyon, majd szembesült mindazzal a hedonista kényelemmel, mellyel a Volvo a világ legerősebb nyergesvontatójában kényezteti a sofőröket. Röhögve fut 20-30 tonnával, a ki-az-erősebb-verseny aranyérmese egyértelműen a Volvo FH16.

volvo kamion

És mielőtt azt hinnék, hogy Extrém Rutin-rovatunk az unalom mocsarába süpped, bebizonyosodik, hogy bizony néha az olvasók jobb lába is elsül és az aranyos lányok kénytelen-kelletlen, de alulmaradnak olykor-olykor.

Tetszett?