Subject: Nem sablonos csávók

2012.09.14. 18:14
26 hozzászólás

Koncz Jani:
Ezek se százasok, baszki. Mintakészítés egy tökéletes sárvédő elkészítése érdekében. A projekt egy kis BMW roadster, a korábbi Flamin'-riportokban rendre felbukkan.

"A jobb oldali sárvédő viszonylag rendben volt, kicsit azért kellett pontmelegezni, de végül elértük a kívánt alakot. A bal oldali azonban nagyon gyatra, törve volt erősen (minden bizonnyal versenyeztek ezzel a kocsival), majd elnagyoltan javítva. Így a kijavított jobb oldali alapján készült el egy sablon. Be kellett rajta jelölni először egy hosszanti, majd sok keresztirányú síkot, majd ezeket lemintázni, összeállítani. Végül megfordítani a keresztsíkokat a hosszantin, és kész a tükörkép."

01

Pista:
ez persze villámposzt, ha megengeded
Koncz Jani:
Toljak hozzá szöveget?
Pista:
nem kell, ez készen van, ennyi elég
köszi
Koncz Jani:
Lehetne az "ezek se százasok" helyett mondjuk "Ezek a szent őrültek"-et írni? Most lakatolják az autómat, és ha félreértik a bevezetőt, fél óra alatt simán beledomborítanak az oldalába egy kétméterszer félméteres, gondosan cizellált Fuck You! feliratot. :-)
Pista:
:D
persze
Koncz Jani:
És természetesen ezt is nyugodtan beleírhatod. :-)
Pista:
Természetesen
Koncz Jani:
Na, itt van még két fotó, ha kell kell, ha nem nem. :-)
Az idézetben említett pontmelegítés, illetve egy fotó a BMW-ről, hogy autóhoz tudja kötni az olvasó a képeket.

0006

 

Pista:
szuperfasza!
Csik:
Küldjek képsort a leperemezett alumínium kalaptartóról, rádiuszokkal, hangszigetelő burkolattal, de a gyári szövettel, ami ötféle mosást kapott? Esetleg a Puchom háromrétegű ajtóoszlopáról, amit mindkettőt nulláról gyártottak le? A pikantériája, hogy annál azon lóg az ajtó, ott vannak a zsanérok, tehát brutál szerkezet.
A veteránozás már csak ilyen, ha nincs gyári elem :-)
Sipos:
Az én apukám meg birkózó, űrhajós és olimpiai bajnok távolugró is ám!
Csik:
Nem igaz, megint szemét vagy.
Csak cascója van.

...ilyenek az esős délutánok idebent.