Peugeot 208 1.2 Active, Liu Gong 877 homlokrakodó - az ördög bal és jobbkeze

2012.12.05. 20:30
38 hozzászólás

Nem tudom, Winkler mennyit gondolkodott azon, miképpen mutassa be méltó módon az alig ezerkettes Peugeot-t, mindenesetre megoldotta. Gyanús volt, hogy mindig dicséri, ezért is voltunk kíváncsiak arra, mit hoz ki ebből. Élvezte?

A homlokrakodás egyértelműen remek élmény volt, ilyenkor sajnálom, hogy csak ennyi a műsoridő, hiszen olyan csodás részletektől voltunk kénytelenek megszabadulni, mint az ár-érték arány taglalása vagy a filmen is megfigyelhető síküveg-szélvédő előnyei a buboréküveggel szemben, az alapáras automata zsírzó- és önzáró differenciálmű mindkét tengelyen vagy a tipikus, hazai gépkezelő-profil.

A gép által támasztott követelmények és a kiválasztás szempontjai azok, melyek igazán meglepőek voltak, nem véletlen, hogy sok helyen még mindig inkább ezeket az egyszerű megoldásokat preferálják, nem az érintőképernyős, laptoppal javítható űrtechnikát.

És hogy valójában mekkora gyártó ez az - idehaza ismeretlen - Liu Gong? Döbbenetes számok és részesedés-százalékok röpködtek, lassan tényleg elhiszem, hogy kilóra megvehetik a világot. Illusztrációul: a hazai össz-homlokrakodó-piac az ő statisztikájukban a második szám a tizedesvessző után.

Egy könyvelési hibahatár. Elég kemény.