Ámokfutás az M7-esen. És fel is vették

2014.01.07. 23:17
752 hozzászólás

A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az autót és a jogosítványt is a istenbarma delikvens.

De ez egy kicsit keményebb. Nem tudjuk, kik a videón szereplő emberek (?), azt sem, hogy mikor készült, bár valószínűleg nem volt túl hideg, mert az atléta-suhogós-kombó nem éppen téli viselet.

Mindenesetre (és szerencséjükre) hazánk jelenleg érvényes sajtótörvényének hála nem írhatjuk le amit gondolunk erről, hiszen a jog még őket is védi. Annak ellenére, amit a videón látunk. Kettőtíz-kettőharminc a 407 607-es Peugeot-ban (?) ülve, jobbról, leállósávban, záróvonalon át. Fantasztikus dramaturgiai elemként a kesztyűtartóba dobott gázpisztollyal, idétlen vihogással, az izzadó tenyérre húzott gumikesztyűvel mert „a vezető kesztyű nincs most nálam”, mintha az bármit is számítana…

Mivel gondolatainkat nem írhatjuk le, ezért talán csak annyit, hogy mindannyian reméljük, hogy sűrűn hallja majd a balul sikerült orvosi műhiba eme áldozata a gumikesztyű csattanását. Lehetőleg egy olyan helyen, ahol sok egyenruhás ember néz rá szigorúan. És hogy a legnagyobb tenyéren csattan majd az a gumikesztyű az ismételt testüreg-motozás előtt. Fogadják jókívánságainkat.

Végezetül csak Marsellus Wallace megoldásával búcsúznánk az emberi egyedfejlődés vadhajtásaitól, a többit a kommentelőink elmondják helyettünk.

De ugye nincs rendes kretén-videó BMW nélkül, úgyhogy tessék. Tavalyi felvétel, Magyarország, három kiló, forgalomban. Gratulálunk ide is! (a "nagyon komoly" sportteljesítményt méltató kommentelőnek külön).