2015.09.27. 08:28
31 hozzászólás

Rovargyilkos kíméletlen előzgetőgép

Úgy látom az eddigiek alapján, hogy a gumi a gyenge láncszem. A nyári gumi általában egy szezont bír ki, de azt is nyögve nyelősen. Sokat megyek, sportosan vezetek, és a gumi meg kopik. 

Jaguar - mert megérdemlem... :D

Elkezdtem összegyűjteni mik is álmaim netovábbjainak fő tulajdonságai. Legyen minimum 6 hengeres, csakis benzines, hátsókerék hajtású, és minimum 5 m hosszú. Nem árt egy kis bőr és valódi fa a beltérben.

Jobb nem kell, rosszabb ne legyen

Meghibasodasunk meg nem volt, inkabb csak kis, szubjektiv hibakat lehetett talani az auton, de ezek is inkabb szorszalhasogatasnak tunik: mind a fordulatszammero, mind a merfoldora beosztasa 10-20-30 stb., igy rapillantva nekem mindig meg kell neznem a feliratat is, hogy tudjam jo orat olvastam le, es nem hajtok gyorsan. 

Totalszubjektív

Minden reggel, amikor a parkolóban megláttam, melegség öntött el. Olykor percekig csodáltam a formáját, egyszerűen nem tudtam betelni Vele.

Bárány farkasbőrben

Sokan nem tudják de Mitsubishi a váltó, meg a motor is az előbbi szenzációs, az utóbbi háááát egy 105 lovas motortól ne várjunk sokat egy 13 mázsás kocsiban, de becsülettel teszi a dolgát 4000 után már életjeleket is ad az alatt húzza az igát, de semmi extra.