A csendes szolga és a rakás szar

2015.12.20. 11:54
69 hozzászólás

Csak csendben teszi a dolgát

Mivel az előző autómmal elég gyakran kellett látogatnom a szervizt (2 évesen 45 000 km-el vettem, nem lepukkanva), ami nagyon idegesített, elhatároztam, hogy most tutira megyek. 

Keleti kényelem - Igazi izgalom

Már egy éve hajtom, a generátor halt meg benne, kapott egy újat, megérdemli, nem javítgatom.

Rakás szar

És ne is beszéljünk még a minden döccenőnél kijövő hiba kodokrol, pl: p0137 p0160 stb stb, és mire mind eltűnne, menetstabilizátor hiba. Kész az is,utána engine fault gerbox fault...

Feneketlen hordó

Minden nap egy új élmény vezetni, és mindig kíváncsian várom hogy következőre mi fog tönkremenni. Aki szereti a ritka, és egyértelműen a kihalástól veszélyeztetett autókat, annak csak ajánlani tudom ezt a típust, de tegyen félre pár zsák nyugtatót, és egy vagon pénzt :)

A céges traktor

A szerviznél kapott valami szoftverfrissítést (nem, még nem az ominózust), azóta néha fagy a rádió/navi kijelzője, hosszan nyomva kell újraindítani.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.